1409738764

Check de meest shockerende chirurgische ingrepen bij bekende mensen uit de geschiedenis

Zoals je uit de afbeelding hierboven kunt zien hebben bekende mensen er soms alles voor over om er jong uit te blijven zien. Vaak pakt dit niet zo goed uit en zien deze mensen er niet echt beter uit. Check hier de top 5 meest shockerende chirurgische ingrepen bij bekende mensen uit de geschiedenis.

1. Mickey Rourke

Zoals je in de afbeelding hierboven kunt zien is Mickey Rourke behoorlijk veranderd. Hij heeft toegegeven dat hij veel chirurgische ingrepen heeft ondergaan. Naar eigen zeggen heeft hij dit gedaan om de schade te beperken die hij heeft opgelopen bij zijn kortstondige boks carrière.

1409738788-2

2. Hertogin van Alba

Het vermoeden bestaat dat de hertogin van Alba in de afgelopen 87 jaar meerdere ingrepen heeft gehad. Ze heeft dit tot op heden nog niet toegegeven.

1409738532

3. Pamela Anderson

Zoals je waarschijnlijk opvalt heeft Pamela Anderson een behoorlijke transformatie doorgemaakt. Naast dat ze een aantal keer een behoorlijke borstvergroting heeft laten uitvoeren, heeft ze ook haar gezicht laten bewerken.

1409738886

4. Amanda Lepore

Deze dame uit New York is iets te ver gegaan in haar chirurgische ingrepen! Het “model” heeft toegegeven dat ze een aantal ingrepen heeft gehad, zoals een borstvergroting, facelift, neuscorrectie en lipvergroting.

1409738649

5. Suzanne Somers

In de jaren ’70 was Suzanne Somers een beroemde actrice. Zoals je kunt zien is ze nu totaal anders dan ze in de jaren ’70 was. Ze heeft waarschijnlijk haar wangen laten bewerken, als ook een neuscorrectie, facelift, wenkbrouwcorrectie en een lipvergroting.

Bron: topchartfun.com

Category : Fashion, Nieuws
Tags :